Фунчоза з морепродуктами
Склад: Креветка, мідія, Кальмар, Восьминіг, Фунчоза, Соєвий соус, Унагі, Кунжут
Фунчоза з морепродуктами — це ситна тонка ниткоподібна прозора локшина з рисового крохмалю, яку Aleksandr Sann готує з додаванням м’яса чотирьох морських жителів, кунжуту та заправки з двох соусів.
До складу страви суші бар у Херсоні недарма вносить усі ці інгредієнти. Пікантності та яскравого смаку горіхів вермішелі надають злегка солодкуваті кальмари, ніжні креветки, соковиті восьминоги, пружні та насичені мідії. Багаті відтінки м’яса морських раків та молюсків посилює горіховий присмак білого ароматного кунжуту.
На завершення фунчоза з морепродуктами поливається соєвим соусом, а кілька крапель густого унагі відтіняють її рибний смак.
У нас можна замовити страву в Херсоні додому чи в офіс.