м. Херсон
Наші заклади
  • Івана Богуна, 76 10:00 - 20:00
  • Ілюші Кулика, 114 10:00 - 20:00
  • 200 років Херсона 26а 10:00 - 20:00
+380 (66) 213 22 18

Удон з мідією

Удон з мідією

250 г

Склад: Мідія, Шиитаке, болгарський перець, морква, горіхи, зелена цибуля, соєвий соус, Унагі

188
188
З цією стравою замовляють
Піца Піцбургер
Піца Піцбургер
Склад: Бекон, м'ясо свинини та яловичини, цибуля маринована, сир Чедер, огірок маринований, гірчиця ..
276
Рол Авторський
Рол Авторський
300 г
Склад: Креветка, вугор, крем сир, авокадо, краб, ікра летючої риби, майонез..
294
Сет Філадельфія
Сет Філадельфія
745 г
Філадельфія, Філадельфія з вугром, Філадельфія з окунем Склад: Вугор, окунь, лосось с / с, крем сир,..
669
Сет Туриста
Сет Туриста
1680 г
Філадельфія, Філадельфія з окунем, Лавина, Гурме, Хасамакі, Каліфорнія в кунжуті з лососем, Каліфорн..
1.512
Ви недавно дивилися
Удон з мідією
Удон з мідією
250 г
Склад: Мідія, Шиитаке, болгарський перець, морква, горіхи, зелена цибуля, соєвий соус, Унагі..
188
Фунчоза з лососем
Фунчоза з лососем
270 г
Склад: Стейк лосося, Шиитаке, брокколі, соєвий соус, Фунчоза, Унагі..
228
Рол Філадельфія
Рол Філадельфія
240 г
Склад: Лосось, крем сир, ікра летючої риби, огірок..
198
Рол Ебі
Рол Ебі
260 г
Склад: Креветка в клярі, крем сир, огірок, кунжут, горіховий соус..
233
Піца BBQ
Піца BBQ
Склад: Куряче філе, грудинка копчена, цибуля, ковбаски мисливські, сулугуні, петрушка, моцарела, соу..
259
Макі з креветкою
Макі з креветкою
120 г
Склад: Креветка, рис, норі..
108
Піца Папая
Піца Папая
Склад: куряче філе, помідор чері, фета, рукола, моцарела, соус, бальзамічний оцет..
264
Рол Канада
Рол Канада
250 г
Склад: Вугор, лосось, авокадо, японський майонез, ікра летючої риби, соус унагі, кунжут..
294

Ви в Херсоні та хочете замовити собі щось смачненьке та незвичайне? Aleksandr Sann саме той суші бар, який може запропонувати вам безліч традиційних японських страв у своєму закладі або з доставкою додому, в офіс. Наприклад, удон із мідіями.

Це 250 грам ситної смакоти з локшини, овочів (болгарського перцю, моркви), горіхів та зелені.

Удон із мідією робиться з особливого різновиду товстої та еластичної локшини, у складі якої немає яєць, тільки вода, пшеничне борошно та сіль. Її тонкий смак і можливість вбирати аромати дають змогу передати ще виразніше особливості морепродуктів і грибів шиїтаке.

Заправляється вермішель солонувато-пряним соєвим соусом і густим унагі, який посилює морські нотки в страві.