м. Херсон
Наші заклади
  • Івана Богуна, 76 10:00 - 20:00
  • Ілюші Кулика, 114 10:00 - 20:00
  • 200 років Херсона 26а 10:00 - 20:00
+380 (66) 213 22 18

Фунчоза з Креветками і гребінцями

Фунчоза з Креветками і гребінцями

250 г

Склад: креветка, гребінець, брокколі, Фунчоза, соєвий соус, унагі соус, кунжут

193
193
З цією стравою замовляють
Піца Піцбургер
Піца Піцбургер
Склад: Бекон, м'ясо свинини та яловичини, цибуля маринована, сир Чедер, огірок маринований, гірчиця ..
276
Рол Авторський
Рол Авторський
300 г
Склад: Креветка, вугор, крем сир, авокадо, краб, ікра летючої риби, майонез..
294
Сет Філадельфія
Сет Філадельфія
745 г
Філадельфія, Філадельфія з вугром, Філадельфія з окунем Склад: Вугор, окунь, лосось с / с, крем сир,..
669
Рол Сансіро
Рол Сансіро
250 г
Склад: Лосось запечений, креветка, кріспі, крем сир, авокадо, цибуля порій, унагі соус..
296
Ви недавно дивилися
Фунчоза з Креветками і гребінцями
Фунчоза з Креветками і гребінцями
250 г
Склад: креветка, гребінець, брокколі, Фунчоза, соєвий соус, унагі соус, кунжут..
193
Піца Верона
Піца Верона
Склад: Куряче філе, шинка, болгарський перець, моцарелла, соус..
239
Піца Маргарита
Піца Маргарита
Склад: Помідор, базилік, моцарела, соус..
229
Крем суп з окунем та грибами
Крем суп з окунем та грибами
300 г
Склад: Окунь, печериці, цибуля, вершки..
194
Суп Місо з креветкою
Суп Місо з креветкою
300 г
..
176
Піца Крудо
Піца Крудо
Склад: Прошуто, печериці, перепелині яйця, рукола, пармезан, моцарела, чорний перець мелений, соус..
279
Піца Палермо
Піца Палермо
Склад: Куряче філе, помідор, шинка, бекон, огірки солоні, цибуля, рукола, моцарела, соус..
246
Торт «Херсон»
Торт «Херсон»
Волоські горіхи, курага, вершковий сир у поєднанні з білим та молочним шоколадом на хрустких меренга..
120

Aleksandr Sann — найпопулярніший суші бар у Херсоні, де подають апетитну фунчозу з креветками та гребінцями. Відвідувачі можуть замовити її в закладі або з доставкою додому чи в офіс.

Цю страву зазвичай їдять на друге, адже основний інгредієнт — дієтична локшина з крохмалю (переважно рисового). Фунчоза з креветками та гребінцями має насичений смак завдяки ніжного м’яса морських раків і молюсків. Вони надають страві м’якого солодкого та навіть горіхового шлейфу. Щоби його посилити, ресторан додає ароматний білий кунжут.

Крім морепродуктів такій тонкій ниткоподібній прозорій вермішелі пікантний і незвичайний смак надають соковиті броколі та два солоно-солодкі соуси: соєвий та унагі.