м. Херсон
Наші заклади
  • Івана Богуна, 76 10:00 - 20:00
  • Ілюші Кулика, 114 10:00 - 20:00
  • 200 років Херсона 26а 10:00 - 20:00
+380 (66) 213 22 18

Фунчоза з Креветками і гребінцями

Фунчоза з Креветками і гребінцями

250 г

Склад: креветка, гребінець, брокколі, Фунчоза, соєвий соус, унагі соус, кунжут

193
193
З цією стравою замовляють
Піца Піцбургер
Піца Піцбургер
Склад: Бекон, м'ясо свинини та яловичини, цибуля маринована, сир Чедер, огірок маринований, гірчиця ..
276
Рол Авторський
Рол Авторський
300 г
Склад: Креветка, вугор, крем сир, авокадо, краб, ікра летючої риби, майонез..
294
Сет Філадельфія
Сет Філадельфія
745 г
Філадельфія, Філадельфія з вугром, Філадельфія з окунем Склад: Вугор, окунь, лосось с / с, крем сир,..
669
Рол Сансіро
Рол Сансіро
250 г
Склад: Лосось запечений, креветка, кріспі, крем сир, авокадо, цибуля порій, унагі соус..
296
Ви недавно дивилися
Фунчоза з Креветками і гребінцями
Фунчоза з Креветками і гребінцями
250 г
Склад: креветка, гребінець, брокколі, Фунчоза, соєвий соус, унагі соус, кунжут..
193
Макі з лососем
Макі з лососем
120 г
Склад: Риба, рис, норі..
95
Піца Неаполь
Піца Неаполь
Склад: Лосось, креветка, маслини, вершки, моцарела, соус..
276
Наггетси курячі
Наггетси курячі
240 г
..
115
Рол Філадельфія
Рол Філадельфія
240 г
Склад: Лосось, крем сир, ікра летючої риби, огірок..
198
Піца BBQ
Піца BBQ
Склад: Куряче філе, грудинка копчена, цибуля, ковбаски мисливські, сулугуні, петрушка, моцарела, соу..
259
Рол Ебі
Рол Ебі
260 г
Склад: Креветка в клярі, крем сир, огірок, кунжут, горіховий соус..
233
Гарячий рол з лососем
Гарячий рол з лососем
230 г
Склад: Лосось, крем сир, авокадо, унагі соус, кунжут..
236

Aleksandr Sann — найпопулярніший суші бар у Херсоні, де подають апетитну фунчозу з креветками та гребінцями. Відвідувачі можуть замовити її в закладі або з доставкою додому чи в офіс.

Цю страву зазвичай їдять на друге, адже основний інгредієнт — дієтична локшина з крохмалю (переважно рисового). Фунчоза з креветками та гребінцями має насичений смак завдяки ніжного м’яса морських раків і молюсків. Вони надають страві м’якого солодкого та навіть горіхового шлейфу. Щоби його посилити, ресторан додає ароматний білий кунжут.

Крім морепродуктів такій тонкій ниткоподібній прозорій вермішелі пікантний і незвичайний смак надають соковиті броколі та два солоно-солодкі соуси: соєвий та унагі.