м. Херсон
Наші заклади
  • Івана Богуна, 76 10:00 - 20:00
  • Ілюші Кулика, 114 10:00 - 20:00
  • 200 років Херсона 26а 10:00 - 20:00
+380 (66) 213 22 18

Фунчоза з Креветками і гребінцями

Фунчоза з Креветками і гребінцями

250 г

Склад: креветка, гребінець, брокколі, Фунчоза, соєвий соус, унагі соус, кунжут

193
193
З цією стравою замовляють
Піца Піцбургер
Піца Піцбургер
Склад: Бекон, м'ясо свинини та яловичини, цибуля маринована, сир Чедер, огірок маринований, гірчиця ..
276
Рол Авторський
Рол Авторський
300 г
Склад: Креветка, вугор, крем сир, авокадо, краб, ікра летючої риби, майонез..
294
Сет Філадельфія
Сет Філадельфія
745 г
Філадельфія, Філадельфія з вугром, Філадельфія з окунем Склад: Вугор, окунь, лосось с / с, крем сир,..
669
Рол Сансіро
Рол Сансіро
250 г
Склад: Лосось запечений, креветка, кріспі, крем сир, авокадо, цибуля порій, унагі соус..
296
Ви недавно дивилися
Фунчоза з Креветками і гребінцями
Фунчоза з Креветками і гребінцями
250 г
Склад: креветка, гребінець, брокколі, Фунчоза, соєвий соус, унагі соус, кунжут..
193
Спайс з вугром
Спайс з вугром
40 г
Склад: Вугор, соус спайс, тобіко червона, рис, норі..
69
Піца BBQ
Піца BBQ
Склад: Куряче філе, грудинка копчена, цибуля, ковбаски мисливські, сулугуні, петрушка, моцарела, соу..
259
Млинець з лососем
Млинець з лососем
250 г
Склад: лосось с / с, бринза, зелень, млинець, сметана..
166
Макі з лососем
Макі з лососем
120 г
Склад: Риба, рис, норі..
95
Сік (в асортименті)
Сік (в асортименті)
1000 г
..
72
Прошутто зі свинини
Прошутто зі свинини
50 г
Склад: сиров'ялене м'ясо свинини..
118
Рол Нарито
Рол Нарито
250 г
Склад: Креветка темпура, ікра летючої риби, огірок, крем сир..
279

Aleksandr Sann — найпопулярніший суші бар у Херсоні, де подають апетитну фунчозу з креветками та гребінцями. Відвідувачі можуть замовити її в закладі або з доставкою додому чи в офіс.

Цю страву зазвичай їдять на друге, адже основний інгредієнт — дієтична локшина з крохмалю (переважно рисового). Фунчоза з креветками та гребінцями має насичений смак завдяки ніжного м’яса морських раків і молюсків. Вони надають страві м’якого солодкого та навіть горіхового шлейфу. Щоби його посилити, ресторан додає ароматний білий кунжут.

Крім морепродуктів такій тонкій ниткоподібній прозорій вермішелі пікантний і незвичайний смак надають соковиті броколі та два солоно-солодкі соуси: соєвий та унагі.